Punctul de lucru al business-ului tau este, pe intelesul tuturor, locul in care iti desfasori activitatea. De-a lungul timpului s-au inregistrat numeroase afirmatii si “scenarii” despre acest aspect.

Astazi, ne-am propus sa scoatem la iveala toate aspectele care te-ar ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna cu adevarat un punct de lucru si la ce anume sa fii atent.

  1. Punctele de lucru sunt optionale. Da. Nicaieri nu scrie ca esti obligat sa ai si sediu social, si punct de lucru.

Activitatea unei firme se poate desfasura chiar si de la sediul sau social. Punctul de lucru poate veni ca o extindere a business-ului.

  1. Punctele de lucru pot fi deschise oricand.

Nu exista reglementari vis-à-vis de momentul oportun pentru a-ti deschide un punct de lucru. Tu decizi cum si cand e mai bine sa faci pasul acesta.

  1. Ai nevoie de aprobari si documente pentru a infiinta un punct de lucru

Hotararea AGA si actul de detinere al proprietatii/inchirierii in care se va desfasura activitatea firmei sunt cele mai importante documente pe care trebuie sa ai daca vrei sa deschizi un punct de lucru. Nu uita de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari, daca locatia se afla intr-un spatiu de locuit. Multi omit acest aspect si este foarte important.

  1. Deschiderea unui punct de lucru implica si niste costuri

Deschiderea unui punct de lucru necesita si achitarea unor taxe. Nimic nu se inregistreaza gratis la Registrul Comertului. Suma aproximativa pentru acest demers, este de 300 RON. Taxele de registru, taxele pentru fiecare sediu autorizat, precum si onorariul nostru.

  1. Un punct de lucru se infiinteaza repede

Din momentul in care ai obtinut toate documentele si aprobarile necesare si ai achitat taxele implicite, termenul in care acestea sunt procesate de catre ONRC este de aproximativ 3-4 zile lucratoare.

Ia in calcul si faptul ca, in maximum 30 de zile de la eliberarea actelor de catre Registrul Comertului, punctul de lucru trebuie declarat la Administratia Financiara.

Ajutorul in astfel de cazuri este foarte important. Echipa noastra este aici pentru voi!

Iti propunem sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna cine face toate aceste lucruri. Suntem convinsi ca timpul tau este pretios si de aceea iti promitem ca te inlocuim noi la Registrul Comertului.

Contacteaza-ne oricand pentru o oferta personalizata pe adresa de email: office@as-juridic.ro