office@as-juridic.ro
0766 299 279/ 0722 436 149

Despre noi

Da, aceasta este Echipa As-Juridic.ro

Suntem pasionati de ceea ce facem, iar rezultatele arata acest lucru

Compania As-Juridic vine in intampinarea clientilor cu servicii complete de consultanta financiara in gestionarea si dezvoltarea oricarui tip de business.

Misiunea noastra

Sa dezvoltam instrumente utile sectoarelor de business din Romania, sa initiem programe care sa aduca recunoastere din partea autoritatilor cu privire la rolul important pe care il joaca tinerii intreprinzatori in societatea moderna, a implicarii lor in dezvoltarea nisei de IMM-uri si totodata, sa construim impreuna un mediu favorizant afacerilor.

Mai jos puteți afla câteva lucruri despre fiecare membru al echipei, dar pentru a ne cunoaște cu adevărat vă invităm la sediul nostru!

Nicoleta Padure

Founder & CEO

Dupa o serie de studii efectuate pe piata din Romania si dupa o numeroase experiente m-am decis anul acesta sa infiintez As-Juridic SRL.

De ce As-Juridic?

Pentru ca tara noastra simte o lipsa acuta a culturii antreprenoriale si cred cu tarie ca am in jurul meu oameni specialisti care au ceva de spus si de demonstrat in aceasta directie.
Pe termen lung imi doresc sa dezvoltam instrumente care sa ajute tanara generatie sa se afirme in acest acest sector, sa initiem programe care sa aduca recunoastere din partea autoritatilor cu privire la rolul important pe care il joaca tinerii intreprinzatori in societatea moderna, a implicarii lor in dezvoltarea nisei de IMM-uri si totodata, sa construim impreuna un mediu favorizant afacerilor.
Intrebari si sugestii le astept cu mare interes pe adresa de email: office@as-juridic.ro

Ionut Savu

Specialist Resurse Umane

In cadrul companiei noastre tine in frau intreg departamentul de Resurse Umane.
Backgroundul personal, de peste 12 ani in domeniu aduce un succes garantat in gestionarea documentelor de evidenta a personalului recrutare si selectie de personal, intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat, intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, asigurarilor de somaj si pentru asigurarile de sanatate etc.

Gabriela Miu

Contabil Senior

Gabriela este Senior Contabilul nostru si are pe lista de taskuri: inregistrarea documentelor contabile in programul de contabilitate, intocmirea si inregistrarea situatiilor analitice in contabilitate, raportarea catre client a rezultatelor financiar-contabile obtinute prin prelucrarea documentelor primare primite la finalizarea lucrarilor contabile, intocmirea declaratiilor fiscale si situatiilor financiare anuale si ordinele de plata, comunicarea permanenta cu echipa de audit pe spetele aflate in discutie, comunicarea permanenta cu departamentul de Controlling de la client astfel incat evidenta contabila sa fie coerenta.

Violeta Rotaru

Expert Contabil

Departamentul de contabilitatea functioneaza perfect daca are la baza oameni cu experienta si profesionalism. Alaturi de Gabriela, Violeta este membru CECCAR de 2 ani, are peste 10 ani de expertiza in contabilitate, fiscalitate, drept comercial iar flexibilitatea, comunicarea eficienta, respectarea termenelor, seriozitatea, empatia si dedicarea sunt atuuri pe care le detine si le aplica zilnic in activitatea din cadrul Asociatiei noastre.

Iuliana Bălțatu

Contabil

Avem incredere in tinere talente iar Iuliana este cel mai plauzibil exemplu in aceasta directie. Chiar daca se afla la inceputul traiectoriei profesionale, nu inceteaza sa se remarce prin: motivatia de a evolua si implicare activa in proiectele Asociatiei din pozitia de Junior Contabil.


Câteva cifre despre activitatea noastră

Clienți mulțumiți
Înființări firme
Servicii de consultanță oferite