As Juridic a luat masuri in ceea ce priveste siguranta clientilor! Avand in vedere situatia actuala, intreg personalul biroului lucreaza de la domiciliul, astfel incat, nu ne-am intrerupt activitatea, doar am inchis sediul nostru din Str Aristide Pascal Nr 29-31 Et 5 Ap 2, pana la noi notificari din partea autoritatilor.

As Juridic ofera in continuare servicii la cele mai inalte standarde de siguranta si calitate si va solicita intelegerea in ceea ce priveste termenul de finalizare al lucrarilor. In conditiile actuale suntem nevoiti sa evitam contactul cu Oficiile Registrului Comertului Bucuresti/ Ilfov / tara si din acest motiv eliberarea mentiunilor in original le vom solicita prin posta militara sau le vom ridica de la ghiseu o singura data pe saptamana iar la d-voastra vor ajunge doar prin serviciile de curierat.

In  conditiile in care ati calatorit in ultima perioada in zonele de risc sau ati intrat in contact cu persoane din zonele de risc, va rugam sa respectari masurile de igiena si cele impuse de auroritati pentru a evita raspandirea virusului.

Va vom anunta pe toate platformele noastre de Social Media si pe www.as-juridic.ro despre orice eventuale schimbari si data redeschiderii biroului nostru din Str Aristide Pascal Nr 29-31 Et 5 Ap 2.

Vă mulțumim și vă dorim sănătate și numai bine!