Foarte multe solicitari din partea clientilor au venit cu focus pe Oficiul Registrului Comertului. Numeroase modificari la entitatile juridice care se fac doar la Oficiu se vor rezolva, negresit, prin mijloace electronice si prin corespondenta!

Astfel, potrivit Articolului 26 din ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 70 din 14 mai 2020
III Măsuri privind activitatea Oficiului Național al Registrului Comerțului urmare a evoluției epidemiei cu virusul SARS-CoV-2 avem urmatoarele informatii importante:

Pe o perioadă de 6 luni de la data încetării stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, prelungite prin Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, activitatea oficiului registrului comerțului se derulează în principal prin mijloace electronice și prin corespondență, în condițiile legii.

Activitatea de lucru cu publicul la ghișeele instituției se derulează pe parcursul unui program de lucru de 4 ore, fracționat în două intervale orare, iar în perioada cuprinsă între acestea se dezinfectează spațiile afectate lucrului cu publicul.

Accesul publicului se realizează în mod organizat, în limita numărului ghișeelor afectate lucrului cu publicul, cu prezența unei singure persoane la ghișeu.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la:

Tel. 0766 299 279/ 0722 436 149

Email: office@as-juridic.ro / nicoleta@dizolvaresocietate.ro