Numele business-ului tau nu te mai reprezinta? Atunci gandeste-te la o noua denumire. Nu este nevoie sa iti infiintezi o alta firma daca numele acesteia nu-ti mai place.

Schimbarea denumirii firmei tale este un proces rapid, o mentiune la Registrul Comertului (in alti termeni) si daca doresti sa faci acest pas, ne poti contacta pe office@as-juridic.ro pentru o oferta personalizata.

Pana atunci, iata cam la ce ar trebui sa te astepti si ce documente trebuie sa pregatesti.

1. Cererea de verificare disponibilitate şi/sau rezervare firmă (original), completată cu 3 denumiri pentru firma ta, în ordinea preferinţelor.

2. Cererea de înregistrare (original)

3. Dacă este cazul, declaraţia-tip pe propria răspundere semnată de asociaţi sau de administratori din care să rezulte, după caz, că:

  • persoana juridică nu desfăşoară, la sediul social, la sediile secundare sau în afara acestora, activităţile declarate, o perioadă de maximum 3 ani
  • persoana juridică îndeplineşte condiţiile de funcţionare prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii pentru activităţile precizate în declaraţia-tip

4. Dovada verificării disponibilităţii şi a rezervării firmei (original);

5. Dacă este cazul, acordul pentru utilizarea denumirii, prevăzut de art. 39 din Legea nr. 26/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (copie)

6. Actul modificator al actului constitutiv (hotărârea adunării generale a asociaţilor acţionarilor/decizia asociatului unic, original)

7. Certificatul de înregistrare (original

8. Actul constitutiv actualizat (original);

Dacă este cazul:

  • Avizele prealabile prevăzute de legile speciale (original);
  • Împuternicire specială (în formă autentică), avocaţială sau delegaţie pentru persoanele desemnate să îndeplinească formalităţile legale (original);
  1. Dovezile privind plata tarifului legal

Pentru a evita intreaga birocratie, echipa noastra de specialisti in domeniu iti sta la dispozitie.

Nu ezita sa ne contactezi.

Intra in legatura cu un specialist

CONTACTEAZA-NE