Business-ul pe care il ai a suportat o evolutie in timp si acum te-ai hotarat sa iti extinzi obiectul de activitate al SRL-ului?

Nimic mai simplu pentru noi! Cu asta ne ocupam:)

Iti garantam ca inainte sa iei aceasta decizie trebuie sa pregatesti urmatoarele acte care se depun obligatoriu la Registrul Comertului:

1. Cererea de inregistrare (original);
2. Actul modificator al actului constitutiv (hotararea adunarii generale a asociatilor actionarilor/decizia asociatului unic/decizia CA/directoratului sau actul aditional la actul constitutiv respectiv, hotararea membrilor GIE, GEIE, cu sediul in Romania (original);
3. Actul constitutiv actualizat;
4. Daca este cazul, certificatul de inregistrare si anexa/anexele, in original*;
5. Declaratia-tip pe propria raspundere (original), semnata de asociati sau de administratori din care sa rezulte, dupa caz, ca:
– persoana juridica nu desfasoara, la sediul social, activitatile declarate, o perioada de maximum 3 ani (model 1);
– persoanele juridice indeplinesc conditiile de functionare prevazute de legislatia specifica in domeniul sanitar, sanitar veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii, pentru activitatile precizate in declaratia-tip (model 2), sau, dupa caz, declaratia-tip (model 3);
6. Daca este cazul:
– avizele prealabile prevazute de legile speciale (copie);
– imputernicire speciala (in forma autentica), avocatiala sau delegatie pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale (original).
7. Dovezile privind plata taxelor/tarifelor legale:
– taxe de registru;
– tariful de publicare in Monitorul Oficial, Partea a IV a.

Acum ca stii deja ce te asteapta, poti lasa pe umerii nostri intreaga procedura si iti oferim timpul de care ai nevoie sa te ocupi de buna functionare a afacerii tale.

Tarif: 950 lei

Intra in legatura cu un specialist

CONTACTEAZA-NE